Gegevensverstrekking tijdens de activatie van het programma

Teneinde te voldoen aan de verplichtingen van de Rechthebbende en/of diens Partners jegens de gebruiker om de gekochte licentie te activeren en het programma te activeren, moet de Rechthebbende de hieronder vermelde informatie ontvangen en verwerken. Zulke informatie wordt mogelijk als persoonlijk beschouwd volgens de toepasselijke wetgeving van bepaalde landen.

Tijdens de activatie wordt de volgende informatie verstrekt en verwerkt in de service van de Rechthebbende:

Gegevensverwerking en -bescherming

De Rechthebbende verwerkt de gegevens die worden ontvangen van de Eindgebruiker onder deze Verklaring in overeenstemming met het Privacybeleid van de Rechthebbende dat beschikbaar is op: https://www.kaspersky.com/products-and-services-privacy-policy.